Από τον Ανδρέα Δημητρόπουλο, bartender του Amigos.
Υλικά
- 1 κουτ. σούπας σπιτική μαρμελάδα κυδώνι με τζίντζερ + λίγη ακόμη για το γαρνίρισμα
- 50 ml τεκίλα reposado, αρωματισμένη με βανίλια (βάζουμε 2 κλωναράκια μέσα στο μπουκάλι για ένα βράδυ)
- 20 ml φρέσκος χυμός λεμονιού και λάιμ
- μερικές σταγόνες μπίτερς πορτοκαλιού
- μερικά φύλλα δυόσμου, για το γαρνίρισμα
Διαδικασία
Βάζουμε σε ένα σέικερ όλα τα υλικά μαζί με 2 παγάκια. Χτυπάμε πολύ καλά για 15 δευτερόλεπτα, ώστε να λιώσει η μαρμελάδα. Σουρώνουμε σε ένα μεγάλο ποτήρι, γεμίζουμε με τριμμένο πάγο, γαρνίρουμε με λίγη μαρμελάδα και τα φύλλα του δυόσμου και σερβίρουμε.
Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net